divendres, 10 de juny del 2011

Xavi Paz (PSC) serà el nou alcalde de Molins de Rei

Després de les respectives assemblees del PSC, CiU i IxMdR (ICV) realitzades ahir dijous sembla ser que el nou alcalde de Molins de Rei serà en Xavi Paz, cap de llista del PSC.

Xavi Paz ha obtingut 2.222 vots i un 21,66%, cosa que representa el segon pitjor resultat electoral de la història del PSC en unes municipals. Des de l'any 1979 que el PSC no obtenia uns resultats tan baixos, quan va obtenir 1.449 vots i un 16,39%.

El PSC va obtenir el seu millor resultat l'any 2003, amb 8 regidors i un 34,58%. En 8 anys han perdut 3 regidors i un 37% del seu suport electoral.

Tot i els mals resultats aconseguiran l'alcaldia amb un pacte que podríem qualificar-lo com a estrany:
  • CiU i PSC es repartiran les àrees del govern municipal
  • Xavi Paz serà l'alcalde durant els primers 2 anys
  • Joan Ramon Casals serà l'alcalde durant els 2 últims anys
  • Per poder investir com alcalde a un cap de llista que no sigui de la llista més votada cal obtenir 11 vots i la suma de CiU (5) i PSC (5) són 10.
  • Iniciativa per Molins de Rei cedirà un dels seus vots per facilitar la investidura de Xavi Paz com alcalde, tot i que no entraran al govern municipal.
Haurem d'esperar a veure com explica IxMdR els motius pels quals han "regalat" un vot. El PSC exigia a CiU dos anys d'alcaldia, cosa que si no passava, renunciarien a entrar al govern.

ÚLTIMA HORA: El regidor del PP ha anunciat per Ràdio Molins que també votarà al candidat del PSC perquè ha rebut una trucada des de la seu del PPC de Barcelona dient-li que ha de votar al Xavi Paz. Ha dit que això s'ha decidit en "una reunión a alto nivel".

54 comentaris:

EL PREDICADOR ha dit...

ALEX NO ME EQUIVOQUE DE PREDICION LAS FUERZAS DEL PLA DE LAS BRUIXAS ESTAN ALERTA EL JOAN CASALS TENIA MIEDO DE SER ALCALDE.

la mosca cojonera ha dit...

el silloncito el silloncito del corte ingles,ven a verlo este verano en el ayuntamiento y el corte ingles las rebajas de cdc.

ELPREDICADOR ha dit...

ALEX AQUE HORA ES MAÑANA EL PASTELEO GRACIAS.

Anònim ha dit...

http://www.viumolinsderei.com/2011/06/10/la-policia-judicial-demana-documentacio-a-lajuntament-pel-cas-clam-consulting/

Anònim ha dit...

Alguna responsabilidad tendreis vosotros no ??? Porque os hemos dado nuestro voto muchos molinenses y os lo habeis pasado por el forro de los cojones... Erais vosotros los que teneiais que hacer algo para mejorar esta situación, y con vuestra renuncia habeis permitido esto !!!

Anònim ha dit...

A l'ajuntament de Molins de Rei li corresponen dos lloc de representats a l'Àrea Metropolitana, un l'Alcalde que representa al govern municipal (en aquest cas CIU+PSC) i un altre lloc escollit per majoria absoluta del ple de Molins d'entre els 16 regidors o regidores.

El mes democràtic és que el segon lloc de representació de Molins en el ple o consell de l'Àrea Metropolitana recaigui en un regidor de la oposició (CUP, ICV o PP).

En justticia democràtica aquest segon lloc li correspon a la CUP que serà la llista de l'oposició amb mes vots (mès que ICV i mès que el PP).

Les polítiques públiques que és poden fer a l'Àrea Metropolitana son molt importants i segur que la CUP pot distribuir molt millor entre tots els diners que cobren els regidors o consellers de l'Area.

Anònim ha dit...

El ple serà demà dissabte a les 12!

Anònim ha dit...

mañana todos a las 12:00 a la puerta del ayuntamiento democracia real ya

Anònim ha dit...

Us felicito fills...
Ara tenim a CIU i al PP manan l'ajuntament.
Vaja vot que he llençat amb vosaltres!

Àlex Maymó i López ha dit...

Un apunt: el PP no governarà. Només cedirà el seu vot per facilitar que en Xavi Paz sigui alcalde.

La CUP no ha tret una majoria absoluta ni tan sols hem guanyat i per tant no podem condicionar de forma tan clara en el govern municipal.

PSC i CiU han volgut pactar entre ells i no han demostrat que volguessin pactar amb la CUP perquè ja els hi va bé repartir-se el poder només entre dos.

Anònim ha dit...

Segur que IC vota a canvi d'un càrrec. Temps al temps. Respecte la CUP, estem espectants. Sou el primer grup de l'oposició. Era impossible entrar a l'ajuntament i tampoc convenient. Però cal comunicar molt bé el què es fa i el per què. Molta gent te ganes de fer-vos mal i continuar difamant. Tranquil.litat i feu tantes assemblees obertes com sigui possible i operatiu com a garantia de transparència i decisió col.lectiva. Sort. Es gira feina. Pep

el predicador ha dit...

y al psc sra no se ponga nerviosa que las propuestas hay que votarlas en los plenos cup,erc, icv,psc.son 15 votos.

el predicador ha dit...

alex te propongo que la cup valla por los barrios de molins haciendo un cafe tertulia con los vecinos y que digan los problemas que tienen para llevarlos a los plenos.

Anònim ha dit...

PERDONA ALEX PERO EL EMILIO RAMOS HA DICHO EN LA RADIO QUE IBA A DAR ESTABILIDAD AL GOBIERNO Y QUE LO QUE LE DABAN LO IBAN A NEGOCIAR DESPUES DEL PLENO.
A MI ME PARECE MÁS QUE CLARO QUE LE VAN A DAR ALGUNA CONCEJALIA.

Àlex Maymó i López ha dit...

El regidor del PP ha dit que a ell li agradaria entrar a l'equip de govern però és el seu desig. Tant PSC com CiU, fins ara, han dit que no volen incloure al PP en el govern.

De moment la cosa està així. Si la cosa canvia ja ho veurem...

Anònim ha dit...

Si el PP vota a favor del pacto CiU + PSC no hará falta el voto favorable de Iniciativa. Si Iniciativa vota a favor del pacto, es que el Ivan saca tajada.

Ivan pretende conseguir un puesto en la Diputación y que se aplique la ley del silencio ante tanta corrupción llevada a cabo en los últimos años.

¡¡¡¡ALGÚ HO TENÍA QUE DIR¡¡¡¡

Por cierto, esta semana ha petado el sistema informatico del Ayuntamiento y parece ser que se ha borrado mucha información "de contenido sensible"

Anònim ha dit...

No estic gens d'acord que el segon lloc de Molins de l'Àrea Metropolitana (el primer correspon al futur alcalde Paz del PSC), sigui per l'oposició, això no ho enlloc (ni per la CUP, ni per ICV ni pel PP).

El segon lloc ha de ser per un regidor de CIU, per Joan Ramon o per la Monica Santamans que són gent prou preparada i poden ajudar a la governabilitat de l'Area Metropolitana.

Anònim ha dit...

por mucho que haya petado el equipo informatico del ayuntamiento se hacen cópias de seguridad cada dia..
cap problema!!! TOT CONTROLAT!!

Anònim ha dit...

Buena noticia para Molins de Rei que ya tengamos cambio de gobierno.
El 22 de mayo hablaron los ciudadanos, elegimos partido, dipositamos ilusiones, y al dia siguiente con los resultados los partidos tuvieron que ponerse a trabajar. Cada uno optó por una opción o gobierno u oposición.
Los que han optado por oposición sus motivos tendran, espero que no sean los de a criticar a diestro y siniestro como lo hace el PP en el estado!!!!
4 regidores son muchos teniendo en cuenta que el máximo han sido 5, quedarse en la oposición ha sido una forma muy cómoda, por no utilizar un adjetivo que pueda molestar que no es mi intención.
Así que felicitémonos porque 2 fuerzas políticas hayan negociado y con responsabilidad quieran gobernar una ciudad que está muy, que muy deteriorada y en unos tiempos que veremos y comprobaremos la madurez democrática de muchos.
ENHORABUENA!!!!!

Anònim ha dit...

Alex, si según tu el Xavi Paz no te parece el alcalde adecuado porque no ha obtenido los mejores resultados. Qué propones?
Te recuerdo que es la segunda lista más votada con solo 132 votos menos que la más votada.
Si todos los partidos hubieran hecho como la CUP dónde estaríamnos ahora?
Sin gobierno? Gobernando a base de asambleas a cada momento en medio de la calle?
La CUP ha echado a perder una muy buena oportunidad de desmostrar algo pero solo se puede hacer mojándose y formando parte de las responsabilidades.
Parece ser que tantos votos recibidos os han asustado y seguramente os ha venido todo demasiado grande.
No solo criticando se hace camino, hay que participar y responsabilizarse y más cuando bastantes molinenses os lo han pedido con sus votos.

Àlex Maymó i López ha dit...

Jo no estic en contra de repartir-se l'alcaldia si així ho determinen dos o més forces polítiques.

Simplement crec que si no tenen prou vots per repartir-se l'alcaldia és molt lleig que "comprin" vots d'altres formacions amb l'únic objectiu que el Xavi Paz pugui ser alcalde 2 anys. Suposo que hauran tancat un acord programatic sobre el que ha de fer el nou govern. Sinó haguessin aconseguit els vots de PP o ICV llavors no s'hagués pogut aplicar aquest acord programatic? És completament necessari que el Xavi Paz tingui l'alcaldia per poder desenvolupar aquest acord programàtic?

Tinc la sensació que sobretot el PSC no volia a la CUP en el govern perquè llavors no podrien posar al Xavi Paz durant 2 anys com alcalde. En la reunió amb el PSC ja ens van dir que veien molt díficil posar-se d'acord amb nosaltres. Per això no vàrem entrar ni a debatre sobre propostes.

De tothom és conegut que els dirigents del PSC i CiU van realitzar diferents sopars abans de les eleccions, fins i tot a Pallejà. Segurament la sociovergència ja estava pactada.

Pel que es va veure a l'assemblea oberta i pel que percebem de la gent amb la qual parlem, la majoria dels nostres votants no vol que pactem a la primera de canvi pel sol fet que tinguem 4 regidors/es.

El PSC va fer una assemblea interna de militants on ja van haver-hi militants que es van oposar al pacte. Perquè no s'atreveixen el PSC i els altres partits a fer una assemblea oberta per consultar als seus votants? Ja que consulten amb les seves cúpules a nivell nacional també estaria bé que parlessin amb la gent de Molins de Rei.

Anònim ha dit...

Uy....!! Àlex perquè no deixes de banda tanta suposició, fins ara els teu comentaris sempres han estat fonamentats en fets certs. Què es passa ara!
Es que volies estar en el govern i la teva assemblea t'ho ha impedit???
Assumeix i comença a treballar les línies que t'has marcat en l'oposició i defineix com serà el treball dels 4 regidors de la CUP . Què farà la CUP a l'oposició?
Com treballarà?
Sigues positiu, sinò el que sembla es, una rabacaneria!!

TEMPLO DE SALOMON ha dit...

ALEX BIEN POR NO TRATAR CON VIVIDORES PERO EN QUE PAIS VIVIMOS AHORA A DARLE DONDE MAS LE DUELE LOS SUELDOS QUE SE REBAJEN LOS SUELDOS DEMOCRACIA REAL YA.

Àlex Maymó i López ha dit...

Doncs en definir les línies d'actuació de la CUP ja hi estem posats.

La decisió de la nostra assemblea oberta va ser presa per unanimitat i amb els mitjans de comunicació locals com a testimonis.

Altres han hagut de d'aconseguir vots amb maniobres molt poc clares i que no han explicat massa.

Es pot ser positiu quan toca però també denunciar certs moviments.

No és per fer la rabacaneria però les coses també s'han d'explicar i jo he explicat la nostra visió.

Salut!

el paparazi ha dit...

elivan arcas siempre pilla cacho 600 eurillos por sesion como se entere la laura duran le quita la mitad valla una por cierto abra salido en la foto y t.v molins en el pleno de hoy como nunca chupa camara la pobre.

la mosca cojonera ha dit...

que pena de icv si que a caido bajo pero no me estraña contalde salir en la foto o t.v molins como la laura duran y el ivan nuca chupan camara ji ji

verano azul el chanquete ha dit...

alex no te cambies la bici no vallan a decir que te las comprado con el dinero de concejal. es broma cup a por ellos.

Anònim ha dit...

S'acabat una etapa de corrupció a l'Ajuntament de Molins de Rei.

Moltes gràcies a tots els que no us vareu conformar mai amb la xacra dels corruptes i dels aprofitats!

Ara la gent honesta haurà de continuar treballant per refer els trossos !

Avui els indignats i els treballadors del CEPA han fet un últim acte de justicia i han cridat per seu nom a aquells que el poble ha castigat...

... els han dit en veu alta el que ja tohom sap: CORRUPTES !

Endavant amics i amigues un altre mon es posible !

Anònim ha dit...

AL SALIR DEL AYUNTAMIENTO IVAN RECIBIÓ UNA DESPEDIDA TRIUNFAL PROPIA DE LAS PELÍCULAS DE ROMANOS. LO RODEARON Y LE DIJERON DE TODO A UN PALMO DE SU CARA, DESDE CORRUPTO HASTA HdP. LOS DE INICIATIVA (CARRASCO, VEVA, LAURA...)TUVIERON QUE RESCATARLO Y LLEVARSELO EN VOLANDAS.

¿Donde estavan en esos momentos los cargos de confianza y resto de funcionarios afines que tanto han contribuido en los episodios de corrupción?

¿Donde estavan Francky y Eskateuri?

¿Donde estava el Montsito?

Anònim ha dit...

Vaya hombre!

Si la CUP ha pactado en varios pueblos... ya empiezan a salir las primeras contradicciones.

Lo que hacen los demás son silloncitos, sillas y poltronas, ¿lo vuestro no verdad?

Creced un poco y empezad a trabajar por el pueblo en serio.


Por cierto, en vez de estar tan preocupado por lo que hacen los otros partidos, empieza a pensar en los tuyos que el pueblo es pequeño y ya todo el mundo sabe que teneis las primeras crisis en la CUP.

Anònim ha dit...

Por cierto... la actitud de los indignats y de los del la deixalleria fue impecable, con insultos y empujones.
Democrático... muy democrático.

EL PREDICADOR ha dit...

ALEX MIRA EL CARETO QUE PONEN LOS DOS ALCALDES CUANDO SALIAN DEL AYUNTAMIENTO EL SABADO Y SE ENCONTRARON CON LA CACEROLADA ELLOS QUE ESPERAVAN QUE LES CHILLARAN VIVA LOS NOVIOS VER FOTOS DE VIU MOLINS.

la mosca cojonera ha dit...

ULTIMA HORA la veva deja el trabajo de administrativa en el ayuntamiento ahora trabaja de guarda espaldas del ivan arcas y la laura duran de jefa de seguridad tras lo acotecido el sabado en la puerta del ayntamiento.

Anònim ha dit...

Es hora de fer net a l'Ajuntament. Tot el nostre suport als treballadors de la deixalleria del CEPA que han patit "purga estalinista" de IVAN ARCAS. Tot perquè el CEPA (que tothom sap que no es de CIU) no es va plegar ha parlar bé de la incineradora que contaminarà Molins (que haurà pagat i a quí la incineradora per garantir que ICV de Molins estigui a favor?) .
Els demòcratas d'ICV van decidir que als disidients ideològics "ni aigua" i van fer un contracte antiCEPA per enviar als treballadors del CEPA al "gulag" de l'atur. Es van saltar la llei que exigia la subrrogació i van portar la desesperació i l'angoixa a moltes families, Ivan Arcas va mentir dient que existien informes jurídics que avalavan la decissió però no era cert.

El dissabte els treballadors van acusar de corrupte a Ivan Arcas com màxim responsable del problema.

Cal fer una investigació oficial veure quines han estat les compensacions de la incineradora per Molins i si s'han fet, a on han ana

I cal cal donar una solució a aquestes families !!!!!!!!!!!!

Akelarre Molinenc

Anònim ha dit...

Àlex
investiga a l'ajuntament de Moins quina ha estat la posisió de SIT en relació a la incineradora.

Busca els papers i els informes tècnics !!

No es extrany que ni ICV ni ERC s'hagin oposat frontalment com tocava ?

No es molt raro ?

Per què ?

Anònim ha dit...

lA CABRA TIRA AL MONTE

Víctor Puntas Alvarado aprovechó la constitución del nuevo ayunatamiento el pasado sábado para "reprochar" a CIU i a PSC la "denuncia" del caso CLAM CONSULTING a la oficina Antifrau.

Es increible que siga apoyando la corrupción y defendiendo la "omerta" (el silencio) de la practicas fraudulentas.

Está claro que no ha aprendido nada, ha cobrado buenos sueldos y dietas del ayuntamiento y del area metropolitana todos estos años, ha hundido ERC de Molins y sigue defendiendo a los responsables del caso CLAM.

Señor Puntas le exigimos una rectificación pública de sus errores, de sus apyos a los corruptos y QUE DIMITA YA !

Váyase y no perjudique mas a la gente honrada de ERC, no les haga Vd. pasar mas verguenza.

Búsquese trabajo en el periódico y no esté aquí esperando a ver si lo enchufan los del partido.

Váyase ya hombre, es que no le importan ni un poco sus compañeros ?

el predicador ha dit...

alex teneis que hacer una hoja informativa del por que estais en la oposicion y el trato que os han dado las otras fuerzas politicas como ejemplo cdc que os mando a la monica a la reunion y solo sabia hablar de construir un hotel de 5 estrellas para gatos y perros en molins. para gatos y perros esta molins pregutaselo al ivan arcas y a la laura duran quel sabado al salir del pleno un poco mas y les mureden.ji ji

Anònim ha dit...

Este Victor Puntas se ha acostumbrado ya tanto a la corrupción que piensa que lo del Clam es correcto.Que no hay que dar explicaciones a pesar de que la Fiscalía ya está detrás o tal vez porque está detrás, está "cagado" pensando que le puede caer algo encima a él también.
Ha perdido ya toda la decencia y se piensa que adjudicar sin contratos correctos está bien.
Como se creía uno de los mandamás del Ajuntament y que estaba administrando su cortijo particular, se piensa que que puede hacer lo que le viene en gana saltándose a la torera las normas más básicas de la función pública.
Sr. Puntas, que estaba Vd. en el Ajuntament de Molins para servir a los ciudadanos de Molins y no para su propio beneficio. Se dará cuenta algún dia???

Como muy bien ha podido comprobar, tanta fechoría ha hecho que la mayoría de Molins le haya dicho basta. Vayase ya de una p.. vez y deje de "joder la marrana"

EL VANPIRO CASIMIRO ha dit...

EL SABADO DIA 18-06-11 EN LA PLAZA DE LA LIBERTAT DONACION DE SANGRE DE 10 A 14 Y DE 17 A 21 UNIDAD MOVIL. DONA SANG GRACIAS.

Anònim ha dit...

.... hem canviat d'alcalde.
...però res ha canviat!!!, com s'entén que encara treballin i mani el personal de confiança: directors i altres ???.
Si els regidors i l'alcalde han marxat que hi fan aquests encara ???

Canvi, canvi, canvi !!!!

Anònim ha dit...

XAVI PAZ Y JUAN RAMÓN CASALS:

POR HONOR, POR JUSTÍCIA, POR PRINCIPIOS, POR ÉTICA, POR LEGALIDAD, POR EQUIDAD, POR SU CAPACIDAD DE TRABAJO, EN RECONOCIMIENTO A SU INTEGRIDAD ANTE LA ADVERSIDAD, PORQUE SE HA ENFRENTADO CONTRA LOS CORRUPTOS PONIENDO EN PELIGRO SU PROPIA INTEGRIDAD FÍSICA, PSÍQUICA,MORAL Y ECONÓMICA, PORQUE HA SIDO Y ÉS UN CLARO EJEMPLO A SEGUIR, PORQUE ÉS LA PERSONA QUE TIENE LA CLAVE PARA REFLOTAR EL BARCO DE LAS FNANZAS MUNICIPALES, Y POR UN SINFÍN DE MOTIVOS, ÉS NUESTRO DESEO QUE SE RESTITUYA A GEMMA MARIA VIGATÀ CORTADA A SU LEGÍTIMO PUESTO DE TRABAJO COMO INTERVENTORA MUNICIPAL DE MOLINS DE REI.

SOLICITAMOS LA REVOCACIÓN DE LA RESOLUCIÓ NÚMERO 586 DE FECHA 15 DE MARZO 2011.

Anònim ha dit...

Por cierto, és una VERGUENZA que los cargos de confianza del antíguo régimen de IcV (Montsito, concretamente), que nos han llevado a la bancarrota con contratos ilegales y practicas corruptas, ayer se presentaron a trabajar como si no hubiese pasado nada. (andando por los pasillos del Ayuntamiento, mirando en alto, silvando, con una botella grande de agua en la mano derecha y con un catálogo de lotes de navidad de Comercio Justo en la mano izquierda)

DEPURACIÓN INTERNA Y DESTITUCIÓN IMMEDIATA, ¡¡¡YA¡¡¡

LA MOSCA COJONERA ha dit...

ULTIMA HORA LA GENOVEVA CATALA YA ESTA ENCHUFADA EN EL PUEBLO DE SANT ESTEVE SESROVIRES DE GERENTE. YO TE VOTO EN EL PLENO YTU ME COLOCAS A LA MADAM.PERO ESTA SRA. TRABAJARA ALGUN DIA.

LA VERDULERA LIBERTARIA ha dit...

AL LORO EL IVAN ARCAS VUELVE AL SECTOR DE LA BANCA Y AHORA LA CAPO DE ICV SERA LA L.DURAN ALIAS LA MONJA QUE DIOS NOS COJA CONFESADOS.

Anònim ha dit...

La confianza no puede restituirse sin restitución.
Anular la RA 586 y cesar a los corruptos y afines.
Sin estas dos medidas NO DEPOSITAREMOS LA CONFIANZA AL NUEVO GOBIERNO!

EL PREDICADOR ha dit...

QUE VERGUENZA LA GENOVEVA CATALA COBRARA DE GERENTE 80.000 EUROS. PROPONGO AL PUEBLO DE MOLINS QUE CUANDO SE ENCUENTRE CON DICHA SEÑORA SE LE FELICITE EN PUBLICO YSE LE HAGA UNA SONRISA DE LAS FALSAS BASTA DE POLITICOS VIVIDORES.

Anònim ha dit...

No se si hace falta poner motes a la gente constantemente faltando al respeto. Álex, si te pones a moderar podrías hacerlo un poco más objetivamente.

Como tampoco hacía falta empujar e insultar a los representantes elegidos por la mayoría despues de constituir el ayuntamiento. Es vergonzoso que los señores de la CUP os apuntaseis al carro de lo que paso... luego dicen que no a la violencia policial.

EL PREDICADOR ha dit...

ALEX TIENE RAZON A ESTA CLASE DE POLITICOS NO HAY QUE PONERLE MOTES HAY QUE DECIRLES LAS COSAS CLARAS VIVIDORES 80.000 EUROS POR ENCHUFE

Anònim ha dit...

El que se queja de poner motes a la gente....luego ya sabemos cual es su actuar profesional en el día a día en el ayuntamiento...

Se queja dey los motes y no de la corrupción que todavía hoy existe en el ayuntamiento...

No le escandaliza que el director de servicios que contrató a su cuñado continúe como si nada en el ayuntamiento...Xavi Paz i Joan Ramon Casals hablan de buen gobierno...sí señores contratar a cuñados a 4.000,00 al mes es buen gobierno...Lo denuncian a la Oficina Antifrau y ahora lo mantienen...mal comienzo señores...se debe dar ejemplo de lo que se predica...mal gobierno señores...

CNT-FAI DE CORNELLA ha dit...

ALEX A FALLECIDO A LOS 58 AÑOS DE UN ATAQUE AL CORAZON MIENTRAS ESPERABA EL TREN EN GERONA EL SINDICALISTA DE CORNELLA CARLOS NAVALES. QUE DESCANSE EN PAZ

EL PREDICADOR ha dit...

DIA 19-06-11 MANIFESTACION 17:00 EN LA PLAZA CATALUYA DE BARCELONA.DEMOCRACIA REAL YA.

Jan Sterbenson ha dit...

M'agradaria ser Isalandès, Ni català ni espanyol, nomès m'agradaria ser Isalandès:
- Durant 2010 han fet 4 referendums vinculants
- Han decidit que no es "rescata" als bans amb fons públics.
- Han portat davant la justícia el primer ministre per "negligència".

Aqui ens tenim de conformar amb polítics mediocres, incompetents i tot sovint corrumptes (i això va per a tots - PSC, CIU, IC, CUP,ERC...)

Queda molt lluny apropar-nos a la responsabilitat democràtica dels islandesos i que molt més lluny creure en un estat del benestar.

Anònim ha dit...

Montsito sigue en su puesto. Nada ha cambiado.
Se la está metiendo doblada al nuevo alcalde y este no se da ni cuenta.
Por debajo, como siempre, sigue haciendo de las suyas. Cuidado con él y sus secuaces que están aún ocupando los mismos cargos de responsabilidad.
A escondidas y de puntillas están tramando, conspirando y colocando con mucha astucia a sus afines en puestos clave para seguir controlando como siempre y que se siga haciendo lo que a ellos les interesa. Se siguen saltando las más mínimas normas de transparencia y legalidad.
Xavi Paz y Ramón Casals, cuando os deis cuenta ya será un poco tarde para rectificar. Estos tíos no os convienen, son peligrosos, están corronpidos y lo seguirán siendo. No tienen arreglo.
Nada va a cambiar???

Anònim ha dit...

Dues setmanes de nou govern...nou? Les mateixes pràctiques abusives per part de personal corrupte continuen a l'ajuntament...el nou equip de govern no té lideratge...s'ha mantingut al director de serveis que els dos grups van denunciar ....ningú no entén res...els funcionaris afins a ICV continuen reinant i rient-se d'aquests nous polítics que l'únic que han demostrat és que aquí no canvia res...
Esperem que la CUP tregui majoria absoluta a les pròximes eleccions perquè està vist que el senyor Xavi Paz i el senyor Joan Ramon Casals són iguals que el senyor Ivan Arcas