diumenge, 17 d’abril del 2011

Spot electoral de la CUP de Molins de Rei



Aquí teniu l'spot electoral de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Molins de Rei. Ha estat un gran treball tècnic realitzat amb l'esforç de la gent de la CUP i amb persones que han col·laborat amb nosaltres, cosa que sempre és d'agraïr!

En el vídeo apareixem parlant els 8 primers de la llista, conjuntament amb d'altres persones que també hi apareixen. És un treball col·lectiu que vol reflexar que la CUP no és només un cap de llista sinó que som un equip preparat, amb ganes i amb il·lusió de fer un gran pas endavant!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona! una presentació en positiu, nova engrescadora. FELICITATS! I....BONA SORT! la necessitareu, SORT I REPONSABILITAT I PREPARACIÓ NO ÉS GENS FÀCIL LA MAQUINÀRIA ADMINISTRATIVA i si entreu necessitareu funcionaris habilitats nacionals, com la Secretaria i la Intervenora que ja sabeu com estan de presionades i de baixa laboral....!
Sense elles no podreu fer res.....!

Anònim ha dit...

L'spot està molt bé , res a veure amb aquella horterada del Víctor Puntas i la creu groga.

Es transmet un projecte fresc, de gent del poble, honrada i amb ganes de treballar. D'això en fa molta falta a l'Ajuntament!

Ànims!!!

Anònim ha dit...

Tant de bo la CUP tingui un bon resultat aquestes eleccions, penso que Molins ja no pot aguantar més amb els polítics que governen actualment,que només han actuat en benefici propi i del seu partit.

Anònim ha dit...

LA CONTRATACION DE LA EMPRESA "EL DRET DE LA TERRA SLP" EL EL NUEVO CASO DE CONTRATACION ILEGAL DEL ALCALDE IVAN ARCAS


La empresa el Dret de la Terra SLP esta legalment incapacitada para contractar con el Ayuntamiento.

REPETIMOS: TODO TODO LO QUE SE HA PAGADO Y CONTRATADO CON ESTA EMPRESA SE HA HECHO DE FORMA ILEGAL Y CON CONOCIMIENTO DE CAUSA Y LO QUE ES PEOR SE SIGUE CONTRATANDO.


ES UN ESCANDALO, ESTA EMPRESA PRIVADA ESTA ADMINISTRADA POR UN FUNCIONARIO PUBLICO, Y ATENCION LAS EMPRESAS PRIVADAS ADMINISTRADAS POR FUNCIONARIOS NO PUEDEN CONTRATAR CON NINGUNA ADMINISTRACION PUBLICA (CON NINGUNA NI AYUNTAMIENTOS NI GENERALITAT NI CON EL ESTADO), NO PUEDEN PORQUE ESTA TOTALMENTE PROHIBIDO POR LA LEY DE CONTRATOS DEL SECTOR PUBLICO.

CONTINUANDO CON ESTA EMPRESA, EL ALCALDE ESTA PREVARICANDO Y MALVERSANDO DINERO MUNICIPAL.