dilluns, 28 d’abril del 2008

Llibertat Franki!

Com explicava fa pocs dies en un article en Franki de Terrassa podia anar a la presó i aquest matí els Mossos d'Esquadra l'han detingut a Terrassa, sense notificar-ho als advocats. Recordem que va ser condemnat per un ex-magistrat militar a 2 anys i 7 mesos de presó, per "atemptat a l’autoritat" i "ultratge a la bandera espanyola", i que fa uns dies s’ha fet pública la desestimació d’un recurs al Suprem que ratificava la condemna. A les 14h de la tarda els Mossos d'Esquadra han carregat contra les persones que es trobaven davant la presó Model exigint la seva llibertat.

Unes quatre-centes persones han assistit a la concentració convocada avui a la tarda davant la presó Model de Barcelona. Tot i la pluja han exigit la llibertat i l'alliberament immediat del Franki durant més de dues hores.

Continua en peu la manifestació pel dissabte 10 de maig a les 18h a la plaça Universitat de Barcelona per exigir la llibertat immediata del Franki. A més a més ja s'estan convocant concentracions a nombrosos pobles i ciutats dels Països Catalans.

A Molins de Rei ja es va acordar el passat dissabte fer una concentració pel dijous 8 de maig a les 20:30 davant de l'Ajuntament i que de moment ja compta amb el suport de l'Ateneu Mulei, la CUP, Endavant, Ka la Banya i el CSO l'Eskondite.

Web especial sobre la Campanya per la Llibertat del Franki