dimecres, 30 d’abril del 2008

La CUP dona suport a la moció per reclamar una nova llei de l'avortament

En el ple del 30 d'abril de 2008 es debatrà una moció presentada pel grup municipal d'Iniciativa i Esquerra (IiE), amb el suport de la CUP, per reclamar una nova llei que reconegui l'avortament per la lliure decisió de les dones i integrat dintre de la Xarxa Sanitària Pública.

Des de la CUP ja volíem incloure en el ple del mes de març el manifest de la convocatòria del 8 de març a Barcelona, basat en aquestes reivindicacions, cosa que vàrem deixar sobre la taula després que el grup municipal d'IiE ens manifestés la voluntat de també presentar una moció al respecte.

En aquesta moció es vol manifestar el suport als moviments d'autoinculpació, en solidaritat amb les dones que han avortat i que han vist violats drets humans fonamentals en aquest procés. El passat dissabte 19 d'abril es va realitzar una manifestació a Tarragona en la qual es van entregar unes 400 autoinculpacions, de les quals 75 eren de Molins de Rei.

Des de la CUP volem agraïr la tasca que han realitzat diferents col·lectius de la vila com Ka la Banya i el CSO l'Eskondite per aconseguir aquestes 75 autoinculpacions i realitzar una parada informativa el passat 23 d'abril aprofitant la Fira del Llibre de la Plaça de la Creu.

Moció per reclamar una nova llei que reconegui l'avortament per la lliure decisió de les dones i integrat dintre de la Xarxa Sanitària Pública