dimarts, 15 d’abril del 2008

La CUP dona resposta a 13 peticions ciutadanes

Avui dimarts 15 d'abril m'he reunit amb el regidor de mobilitat, en Miquel Vila, i amb la regidora i presidenta de l'àrea de Sostenibilitat i Territori (SIT), la Montserrat Cateura per parlar de diferents temes que majoritariament eren peticions ciutadanes que ens havien arribat a través de la plana web www.milloremmolins.cat. A continuació us poso els enllaços amb les respostes publicades ja a la web i us torno a animar a què feu servir aquest mecanisme per fer-nos arribar qualsevol proposta, queixa o petició que considereu oportuna.

  1. Reducció dels residus generats en els comerços de la vila (bosses de plàstic, emboltoris,...)
  2. Problemes de soroll i de brutícia en els contenidors soterrats del Mercat Municipal
  3. Possibilitat d'implantar el BICING a Molins de Rei
  4. Problemes de velocitat en el carrer Amadeu Vives
  5. Mirall mal col·locat en el carrer Amadeu Vives
  6. Ampliar horaris en la franja nocturna a Rodalies RENFE
  7. Demanar la incorporació de Molins a la Zona Tarifària 1 dels Transports Públics
  8. Pla Parcial de les Guardioles
  9. Pantalles acústiques a l'autopista
  10. Reobertura al transit del carrer Riera Mariona
  11. Com es gestiona l'aparcament municipal de camions del Pla
  12. Senyalització vial de la carretera de la Rierada a Sant Bartomeu de la Quadra
  13. Estalvi energètic en les lluminaries de la vila
Des de la CUP continuarem fent aquestes reunions amb els responsables de cada àrea perquè entenem que hi ha temes que no cal utilitzar públicament en la confrontació política i sempre és més fàcil buscar solucions amb reunions com aquestes que no pas en mig del debat dels plens municipals.

5 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Alex,
tot es millorable i sempre s-ha d-intentar millorar una poblacio es tingui la ideologia que es tingui ... aqui a Berga la cup tambe esta fent bona feina, i ho diu un que no es de la cup, jejeje ... i a entrenar fort! Salut crack!

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Santi,

Ja intueixo pel que dius que ets d'un altre partit...jeje. A entrenar la veritat és que poc entreno en comparació amb abans però per fer reptes i bogeries com lo de la BPB no fa falta entrenar tant!

Vinga, salut!

Javi ha dit...

Hola!! el dia del teu record jo vaig tenir l'honor de patir-lo. Et vaig aguantar fins quasi arribar a fontmartina :) Després vaig petar...jo vaig fer 1h20'46'' (http://www.ccsantceloni.com/clasifica05.htm)

El teu temps és el record absolut de la mítica pujada al turo de l'home i una marca difícil de superar.

SANTI PONS ha dit...

alex,
exacte,d'un altre partit, aixo no vol dir que no s'us reconegui la bona feina que pogueu fer!jejeje ... he vist la classificacio del Turo que ha posar aqui el jpuit,ja n'estava al corrent ... el 17 de maig es al final la cronoscalada a queralt,just la tarda abans de la berga-sant boi!pujeu i reventeu records va! Salut

Anònim ha dit...

Hola,
moltes gràcies per ser la nostra veu a l'ajuntament.Sou un partit que compliu amb el que prometeu, cosa molt de lloar i, malauradament, gens habitual.
Ara la pilota és a la teulada del tripartit de Molins. No podrán dir que no tenen constància de les nostres peticions com han fet fins ara i hauran de treballar per solucionar-les.

Salut i força,

Núria