dimarts, 1 d’abril del 2008

Engega la campanya de recollida de signatures Quins $ous!

Aquest dimecres engegarà oficialment la campanya de recollida de firmes Quins $ous! amb l'objectiu de recollir signatures contra l'augment abusiu dels sous dels polítics i retribucions dels partits polítics de Molins de Rei.

El dimecres a les 13:30 hores tindrà lloc una roda de premsa on es presentarà oficialment la campanya, el manifest i el calendari de recollida de signatures. La iniciativa neix de la Secció Sindical de la CGT a l'Ajuntament de Molins de Rei i de la CUP de Molins de Rei.

L'objectiu principal és aconseguir un elevat nombre de signatures per pressionar a l'equip de govern i al PSC-PSOE per anular l'acord pel qual es van augmentar el sou dels polítics entre un 34% i un 128% el passat mes de juny de 2007.

En aquella ocasió l'equip de govern format per Iniciativa i Esquerra (IiE), ERC i CiU, amb el suport del PSC-PSOE van aprovar aquest augment amb l'únic vot en contra de la CUP. Des de la CUP vàrem donar a conèixer a tots els vilatans i vilatanes aquest augment abusiu a través d'un cartell explicatiu.

Aquella campanya inicial va tenir molt ressò i també els sindicats presents al consistori van criticar-ho al mateix temps que molts vilatans i vilatanes. En els últims mesos s'han produït contractacions a dit, s'han creat llocs de treball a conveniència i finalment s'ha creat la figura de l'assessor d'alcaldia. Tots aquests escàndols en la política de personal de l'Ajuntament de Molins de Rei han contribuït decisivament a l'inici d'aquesta campanya de recollida de signatures per tal de que la ciutadania pugui manifestar la seva oposició a aquests fets.

La recollida de firmes s'iniciarà el proper divendres 4 d'abril de 10 a 13 hores amb la col·locació d'una taula durant el mercat dels divendres. També dissabte 5 d'abril podeu trobar una taula de 11 a 14h a la plaça del Mercat. A la plana web www.molins.cup.cat anirem informant de l'horari i lloc de les properes taules, que aniran recorrent tots els barris de la vila.

Veure Manifest de la Campanya Quins $ous
Veure Cartell de la Campanya Quins $ous
Veure informació sobre l'augment de sous