diumenge, 27 d’abril del 2008

Aquesta setmana pujant "emboscades"

Avui diumenge 27 d'abril he sortit amb el Club Ciclista Molins de Rei i hem anat a esmorzar a Caldes de Montbui (Vallès Oriental). L'anada hem anat per Rubí, Sabadell, Sentmenat i hem pujat el Coll del Farell. Només en Miquel Tarragó i jo hem pujat per la variant dura d'aquest coll, que té 2 kms realment exigents. Després d'esmorzar hem allargat per Sant Feliu de Codines, Gallifa, Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès, Terrassa i Rubí.

En total han estat 125 kms i sumant els dos grups (A i B) hem estat 18 ciclistes, de moment ha estat el dia amb més gent. Avui per fi ja he pogut sortir de curt i que ens toqui una mica el sol. Ara la setmana vinent toca fer la brevet de 400 kms de Manresa, on arribarem fins a Benabarri!

El divendres passat també vaig aprofitar per sortir una estona, fent uns 45 kms per la serra de Collserola pujant Santa Creu, el Tibidabo per les rampes de l'aparcament de fins el 15% i després baixant a Barcelona per tornar a pujar cap a Vallvidrera passant per la urbanització de Can Caralleu, amb pendents de fins al 24%. Després tornada per Santa Creu d'Olorda.

El proper dissabte 3 de maig em tocarà estar més de 15 hores sobre la bici per efectuar la brevet de 400 kms i així anar continuant amb la preparació per la BPB, on el dia 24 de maig hauré de fer 615 kms recorrent gran part del Principat i la Catalunya Nord.