dimecres, 20 de febrer del 2008

Desavinences a l'equip de govern per un nou càrrec de confiança

Avui dimecres hem tingut Comissió Informativa de l'Àrea d'Economia i Serveis Generals. Un dels punts era la creació d'un nou lloc de treball d'assessor d'alcaldia, amb un sou brut de 3500 € bruts mensuals.

Actualment, en l'àrea de l'alcaldia hi ha 3 persones treballant:
- 1 cap de gabinet d'alcaldia
- 2 administratives

Una de les administratives ha demanat mobilitat horitzontal. Això vol dir que ha demanat que la canviïn d'ubicació dins de l'Ajuntament. Aprofitant aquesta petició l'equip de govern no substituirà aquesta persona per un altre administratiu/va sinó que hi volen col·locar un Assessor d'Alcaldia amb la missió de:
"Assessorar i prestar assistència tècnica a l'Alcalde en l'exercici del càrrec polític i institucional, planificant, dirigint, coordinant, gestionant i controlant els recursos assignats dins l'àmbit de protocol i d'altres que se li puguin assignar, d'acord amb les directrius rebudes des de l'Alcaldia"

Segons l'equip de govern l'administrativa, que la destinaran a una altre ubicació dins l'ajuntament, cobrava un sou de 1.700 € bruts mensuals. Ara volen col·locar un assessor que cobrarà 3.500 € bruts mensuals i serà escollit com a càrrec de confiança. Això ens costarà als molinencs un increment de 25.000 € anuals de més. Des de la CUP no entenem que un ajuntament com el de Molins de Rei necessiti un càrrec d'aquestes característiques.

Sembla ser que aquesta informació no la coneixia tot l'equip de govern, ja que aquesta àrea la porta Iniciativa i Esquerra (IiE) i sembla que l'AM d'ERC no tenia coneixement dels detalls. La sorpresa ha estat quan no s'ha arribat a votar per dictaminar el punt per poder portar-lo a ple ja que segurament l'equip de govern no hi estava tothom d'acord. Així doncs, el president de la comissió, l'Enric Franch ha deixat el punt pendent. El divendres a la Junta de Portaveus hi ha la última oportunitat de veure si l'equip de govern portarà al ple del proper dimecres l'aprovació d'aquest nou lloc de treball.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A los de Iniciativa, les falta iniciativa.

Es increible esta forma de gobernar. Todo lo solucionan a base de talonario. FRANCH, ARCAS, fueraaaaaaaaaaaaaaaaa.

Anònim ha dit...

La incapacidad de gestión pública de estos individuos, el aumento desorbitado del gasto público para tapar agujeros y los continuos escandalos que se estan produciendo requiere medidas terapeuticas drásticas dentro del propio partido político de Iniciativa.