dimarts, 6 de novembre del 2007

Preguntes de la CUP en el ple del 5 de novembre de 2007

Primerament vàrem preguntar sobre la contractació de la Tècnica de Participació Ciutadana. Com podreu veure més específicament en el text de la pregunta aquesta contractació s'ha fet sense oferta pública i només es va contactar amb el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya deixant només un dia de termini per presentar-se amb la qual cosa es va acabar contractant a la mateixa persona que ja tenia contracte fins al 31 de desembre de 2007. Això es va fer al juliol i no hi havia cap pressa en fer aquesta contractació d'un dia per l'altre (veure pregunta)

També vàrem preguntar sobre l'estat d'execució del Pla de Participació Ciutadana, que es va aprovar el passat mes de gener i que contemplava tot un seguit d'actuacions per l'any 2007 i de moment les més importants ni tan sols se'n sap res com per exemple la creació del Consell de Vila o l'elaboració del Reglament de Participació Ciutadana. Un dels grans projectes estrella de l'equip de govern que també està aturat després que tardessin 3 anys en elaborar-lo (veure pregunta)

Per últim vàrem preguntar sobre l'estat lamentable que tenen alguns equipaments del barri del Canal com és el cas del Centre Comunitari Pont de la Cadena i del Parc Pont de la Cadena. D'això ja en vaig parlar en un article al bloc amb diferents fotografies que ilustraven aquest estat de deixadesa (veure pregunta)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep, una coseta, en català les sigles en plural no es doblen excepte un parell d'excepcions (PPCC, CCOO). Per tant quan parleu d'Associació de Veïns les sigles seran AV i no AVV. Com EUA per Estats units d'America (i no EEUU), etc...

Diria que des del Centre de Normalització corregeixen gratuïtament textos així, tingueu-ho en compte per evitar errors!

Salut!

Àlex Maymó i López ha dit...

Gràcies pel comentari perquè la veritat es que desconeixia el tema. El fet es que em sona bastant veure les sigles AVV i suposo que també serà perquè corresponen a Associació de Veïns i Veïnes.

Es cert que el Centre de Normalització corregeix textos però llavors no seria pràctic ni agil el bloc. En tot cas sempre intento fer el mínim de faltes possibles però a vegades el temps que disposo és limitat i prefereixo donar una informació que no pas no donar-la.

Anònim ha dit...

Hola Àlex!

Relacionat amb el Pla de participació ciutadana i amb la tècnica que ha de desenvolupar aquesta feina:

1. Que et van respondre al ple¿?

2. Ha començat a treballar la tècnica? quines serán les seves funcions?

3. Es realitzarà un presentació del diagnòstic del Pla de participació? hi ha data?

i finalment he rebut el document del pla de participació però no el puc obrir, me'l podries reenviar sisuplau.

Merci

Fins aviat! ànims i seguiu així!

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Marialba.

Et responc a les preguntes que fas:

1. Les preguntes sempre es responen al proper ple i per tant fins a finals de novembre no diran res.

2. La tècnica ja està treballant fa mesos per no dir anys però tampoc se quants anys fa que porta a l'ajuntament. En tot cas, la seva feina és coordinar l'aplicació del Pla de Participació Ciutadana i tot el que té a veure amb aquesta matèria.

3. Quan ens responguin la pregunta del ple suposo que també diran si fan algo en aquest sentit.

Ja t'he enviat com obtenir el Pla de Participació, que està en PDF.

Vinga, salut!