dimarts, 27 de novembre del 2007

Inauguració del local de la CUP aquest dissabte

El proper dissabte 1 de Desembre a les 13h s'inaugurarà el local de la CUP de Molins de Rei. L'espai està situat a l'antiga floristeria del carrer Jacint Verdaguer, al número 62.

Així doncs, a partir d'ara el contacte amb la CUP serà molt directe ja que, a més dels mitjans habituals (número de telèfon 615.603.425, blocs, plana web o el correu electrònic molins@cup.cat), els molinencs i les molinenques que ho desitgin podran visitar-nos per a exposar les seves idees, preguntes, comentaris, dubtes o per a col·laborar en els nostres projectes.

El local romandrà obert de manera fixa els dimarts i dijous de 7 a 9 i el divendres al matí de 11 a 1, tot i que se’ns podrà trobar en altres moments.

En un futur no gaire llunyà, el local comptarà amb una sala d’actes que volem cedir a totes les entitats i col.lectius que en vulguin fer-ne ús, una petita sala amb wi-fi, també oberta a tothom, i una sala de reunions.

A l'acte d'inauguració, a més de gaudir d’un aperitiu, s’explicarà als assistents quin és el nostre projecte amb més profunditat.

Des de la CUP de Molins de Rei et convidem no només a aquest acte d’inauguració sinó també a aportar el teu gra de sorra per donar vida a aquest nou espai.