dimarts, 27 de novembre del 2007

Consulta sobre la subvenció "perduda" de la Diputació de Barcelona

Fa uns dies, a través d'un comentari, em vàreu demanar que preguntés com va acabar el tema de la subvenció perduda de la Diputació de Barcelona. (veure notícia)

El passat dimecres 21 de novembre vaig preguntar-ho a la Comissió Informativa d'Economia i Serveis Generals i el Sr. Enric Franch em va respondre que es va poder parlar amb la Diputació de Barcelona i al final no es va perdre la subvenció i que el funcionari en qüestió va ser sancionat a 3 mesos sense sou.

No se qui és la persona que em va fer aquesta informació però li dono les gràcies perquè amb peticions com aquestes també podem informar-nos nosaltres mateixos de coses que no coneixiem. Per qualsevol cosa us recordo a tots i totes que podeu utilitzar el llibre de visites que teniu a la columna de la dreta.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

O sigui que és sanciona un funcionari i tothom tant content?
El funcionari pot tenir la culpa, però, no té un cap que el supervisi, i aquest cap un altre i així successivament?
El funcionari es va conformar amb la sanció o li van tapar la boca a canvi d’alguna cosa?
Quan temps es va trigar a detectar l’error?
Jo sé que molts mesos.
Ningú se’n va donar compte durant aquest temps?
No hi han responsabilitats polítiques de gestió de govern?
Pot estar passant ara una cosa semblant i ho sabrem d’aquí 1 any i no tindrem tanta sort com ara que ho van arreglar entre les altes esferes dels 2 partits: Iniciatica i PSC?
La manera d’arreglar-ho va ser legal?
O s’ha donat alguna cosa al PSC a canvi del favor ?
M’agradaria que ho preguntessis al equip de govern i que fessin un informe d’aquest greu error de gestió. Els diners no eren del equip de govern, eren de tot el poble, i al poble no se’l pot tenir desinformat d’un fet tant greu. És tractava de que es podien haver perdut 900.000 € per deixadesa.
Els molinencs tenim tot el dret a saber el que passa a l’ajuntament, i gràcies a tu Alex, ens hi veiem representats i informats.
Moltes gràcies a la CUP per la seva feina.

Anònim ha dit...

Es pot demanar una investigació/auditoria o algo semblant sobre aquest tema, o amb la resposta del regidor ens tenim de quedar tan tranquils, pensant en que pot seguir passant.
Si es sanciona el funcionari i no es va a revisar la cadena d'errors que devien haver-hi per arribar a una situació tant greu, no crec que els vilatans poguem quedar-nos tant tranquils.
Es pot demanar en un ple l'aclariment fil per randa del fet?

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Pere Pont,

El que si que faré és demanar la documentació escrita referida a l'expedient que es va obrir per sancionar al funcionari. Això ho demanaré a la Comissió Informativa de l'Àrea d'Economia i Serveis Generals (ESG) que serà el dia 19 de desembre, abans del ple i ja us ho explicaré aquí. En teoria l'ajuntament ha de tardar un màxim de 5 dies en passar la documentació però ja us avanço que normalment no compleixen aquest termini legal. A veure el que tarden...

Si es pregunta en un ple, la resposta la donen al ple següent i per tant ens aniriem a la setmana després de la Fira.