diumenge, 7 d’octubre del 2007

Que passarà a la Rierada?

L'Ajuntament de Molins de Rei va aprovar abans de les eleccions un projecte d'urbanització de la Rierada que sembla que portarà cua. La revista El Llaç ja va realitzar un extens reportatge sobre el projecte on molts veïns i veïnes mostraven la seva oposició al projecte. Fa pocs dies la Plataforma Cívica per la Defensa de Collserola ha emès un comunicat posicionant-se en contra del projecte. També en parla l'Antoni Rigol en el seu bloc.

Jo he passejat en bici tota aquella zona i precisament durant la campanya electoral vaig recórrer tots els carrers de la Rierada i Vallpineda i penso que omplir tota aquella zona de ciment i d'asfalt és una aberració. En tot cas, seria convenient iniciar un procés de participació ciutadana on s'aprovés per consens què s'ha de fer amb la Rierada. Amb l'actual projecte només aconseguirem una urbanització de luxe i carregar-nos una altre zona de Collserola.

Tal i com s'informa en el primer comentari a aquest article s'està començant a moure un seguit de gent i entitats per plantejar alternatives al projecte i aturar-ne l'execució del mateix. Es reuneixen cada dimarts a les 8 del vespre al local del CEPA (plaça de l'Ajuntament)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Alex!

S'està iniciant un procés de participació ciutadana per aturar la urbanització de la rierada - vallpineda.

Seguint el passos que desenvoluparem amb la campanya "No al Vial de Cornisa" hem decidit redactar uns tríptics informatius i fer noves banderoles amb el lema "Aturem la nova urbanització rierada - vallpineda SALVEM COLLSEROLA".

Estem treballant conjuntament amb veïns/es de la rierada, la plataforma de Collserora i entitats de molins.

La finalitat es informar i crear consciència de l'agressió que això suposarà per collserola, tot impulsant un procés participatiu de la societat civil.

Ens reunim els dimarts a les 20h al CEPA, hi esteu tots/es convidats/des!!!

Àlex Maymó i López ha dit...

Gràcies per la informació, la he posat també en la notícia i així la veu més gent.